preskoči na sadržaj

Gimnazija Nova Gradiška

 > Naslovnica
Vijesti

Gimnazija Nova Gradiška najbolja i na natjecanju iz vjeronauka!!

Autor: MATEA ŽILIĆ, 14. 3. 2018.

U organizaciji Katehetskog ureda Požeške biskupije, Agencije za odgoj i obrazovanje te Upravnog odjela za društvene djelatnosti Požeško-slavonske županije 9. ožujka je održano biskupijsko/međužupanijsko natjecanje iz vjeronauka za osnovne i srednje škole. Tema ovogodišnjeg natjecanja je „Kršćani na putu dijaloga“. 

U natjecanju srednjih škola najbolja je bila naša ekipa Gimnazije Nova Gradiška s mentorom Rokom Ivanovićem!!!

Čestitamo!!

U nastavku donosimo ostale rezultate natjecanja!

Vjeronaučna olimpijada sastojala se od tri natjecateljske discipline: testa, tombole i kviza „Tko želi biti Isusov milijunak“. Škola domaćin za natjecanje učenika osnovnih škola bila je Katolička osnovna škola u Požegi, a za učenike srednjih škola Katolička gimnazija s pravom javnosti u Požegi.

Na temelju postignutih rezultata na županijskim natjecanjima na biskupijsko natjecanje se plasiralo deset ekipa osnovnih škola Požeške biskupije. Na prvom i drugom dijelu biskupijskog natjecanja osnovnih škola koji se odvijao u prostorima Katoličke osnovne škole sudjelovale su ekipe iz OŠ „Matija Gubec“ iz Cernika, OŠ kralja Tomislava iz Našica, OŠ „Vladimir Nazor“ iz Adžamovaca, OŠ Vladimira Nazora iz Daruvara, OŠ „Davorin Trstenjak“ iz Čađavice, OŠ braće Radića iz Pakraca, OŠ Zdenka Turkovića iz Kutjeva, OŠ Ivane Brlić-Mažuranić iz Virovitice, OŠ „Mato Lovrak“ iz Nove Gradiške i Katolička osnovna škola u Požegi. Nakon trećeg dijela natjecanja najbolja je bila ekipa iz OŠ braće Radića iz Pakraca s mentoricom Ivanom Turuk.

Biskupijskom natjecanju iz vjeronauka za srednje škole koji se odvijao u prostoru Katoličke gimnazije s pravom javnosti u Požegi pristupile su:

Katolička gimnazija s pravom javnosti u Požegi, Tehnička škola iz Virovitice, Tehnička škola iz Požege, Ekonomska i turistička škola iz Daruvara, Strukovna škola iz Virovitice, Srednja škola iz Pakraca, Gimnazija iz Nove Gradiške, Tehnička škola iz Daruvara, Katolička klasična gimnazija s pravom javnosti u Virovitici, Elektrotehnička i ekonomska škola iz Nove Gradiške, SŠ“Stjepan Ivšić“ iz Orahovice, Srednja škola iz Novske, Gimnazija Petra Preradovića iz Virovitice, Gimnazija iz Požege, SS Marka Marulića iz Slatine, Gimnazija iz Daruvara, Obrtnička škola iz Požege.

Najbolja je bila ekipa Gimnazije iz Nove Gradiške s mentorom Rokom Ivanovićem!!!

Pobjedničke ekipe iz osnovne i srednje škole će predstavljati Požešku biskupiju na državnoj Vjeronaučnoj olimpijadi koja će se održati od 18.-20. travnja o. g. u Poreču.

Čestitamo našim pobjednicima!!

 
 

        

 

     

Vodeni turizam
IMA LI NOVOGRADIŠKI KRAJ MOGUĆNOST RAZVOJA VODENOG TURIZMA?
Kurikularna reforma
Dokumenti škole


Trg kralja Tomislava 9
Tel: 035/ 361-427 tajništvo
 


ured@gimnazija-nova-gradiska.skole.hr   

Ravnateljica:
Ljiljana Ptačnik, prof.savjetnica 

ravnatelj@gimnazija-nova-gradiska.skole.hr

 

 Kumovi Gimnazije Nova Gradiška

           

    

    

Popis udžbenika
 

 

Upoznajte nas:
video o Gimnaziji

svečana podjela svjedodžbi maturantima
uvodni video

Kalendar
« Siječanj 2019 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

Korisni linkoviTražilica
Brojač posjeta
Ispis statistike od 28. 9. 2017.

Ukupno: 68697
CMS za škole logo
Gimnazija Nova Gradiška / Trg kralja Tomislava 9, HR-35400 Nova Gradiška / gimnazija-nova-gradiska.skole.hr / ured@gimnazija-nova-gradiska.skole.hr
preskoči na navigaciju