2019-10-17 10:45:23

OBAVIJEST RODITELJIMA I UČENICIMA O ŠTRAJKU I ORGANIZACIJI NASTAVE ZA VRIJEME ŠTRAJKA U GIMNAZIJI NOVA GRADIŠKA

 

Poštovani roditelji i učenici,

obavještavamo učenike i roditelje o održavanju štrajka u Gimnaziji Nova Gradiška, 31. listopada 2019. Za vrijeme štrajka bit će  organizirani primjereni oblici odgojno-obrazovnoga rada s učenicima imajući u vidu najbolji interes učenika te njihova zakonski propisana prava i obveze.

Sve informacije o održavanju štrajka i organizaciji nastave te drugim oblicima odgojnoobrazovnoga rada s učenicima u Gimnaziji Nova Gradiška bit će objavljivane na mrežnim stranicama i oglasnoj ploči škole.

Osoba za kontakt koja je zadužena za pružanje svih odgovarajućih informacija vezanih uz održavanje štrajka u Gimnaziji Nova Gradiška: Ljiljana Ptačnik, ravnateljica GNG.

Adresa elektroničke pošte na koju zainteresirani roditelji i učenici mogu slati upite: ured@gimnazija-nova-gradiska.skole.hr  

U Gimnaziji Nova Gradiška, u kojoj je štrajk najavljen u skladu s propisima i kolektivnim ugovorima (u pisanome obliku), na dan štrajka bit će organizirana nastava ili drugi oblik odgojno-obrazovnoga rada koji se provode u školskoj ustanovi.

Ukoliko nastavnik koji ima nastavne sate nije u štrajku, održat će svoju nastavu. Za nastavnike koji su u štrajku, organizirat će se zamjena.

Ljiljana Ptačnik, ravnateljica Gimnazije Nova Gradiška


Gimnazija Nova Gradiška