2021-11-17 08:17:33

Učenice ŠSD Gimnazijalac izborile nastup na dva državna natjecanja

 ŠŠD Gimnazijalac uspješno je otvorio ovogodišnju sezonu školskih sportskih natjecanja. Nakon korona pauze, od skoro godinu i pol, ponovo su krenula natjecanja.

 Županijsko natjecanje u krosu, održano je 27. listopada u Slavonskom Brodu. Naša škola nastupila  je s dvije ekipe. Djevojke su osvojile 1. mjesto i stekle pravo nastupa na državnom natjecanju, koje će se održati u Poreču, 25. i 26. studenoga. Za ekipu su nastupile: Lora Đurić, Mia Marković, Dunja Golovrški i Nastja Lovrić, mentorica prof. Manda Vincetić.

Mladići su osvojili 4. mjesto od sedam ekipa. U ekipi su: Petar Akmačić, Niko Babić, Ivano Strinavić, Dorijan Delić, mentor prof. Mladen Šop.

Županijsko natjecanje u badmintonu održano je 11. studenoga u Starom Petrovom Selu. Djevojke su i na ovom natjecanju osvojile 1. mjesto i odlazak na državno natjecanje, opet u Poreč 23. - 25. 11. Našu Županiju tamo će predstavljati: Mia Marković, Lana Valentić, Neli Kulundžić i Barbara Pastulović, mentorica prof. Manda Vincetić.  SRETNO NAM SVIMA!

Više fotografija pogledajte u nastavku.

 


Gimnazija Nova Gradiška